Skip links

Feldhaus Klinker cigle
za popločavanje

Feldhaus Klinker cigle za popločavanje su najbolji primer kvalitetne i moderne podne obloge. Pogledajte našu ponudu i izaberite obloge za dvorište, terasu ili bilo koju podnu površinu koju želite da opremite najkvalitetnijom opekom za popločavanje.

Brošure

Cigle za popločavanje dvorišta, terase i bašte

Klinker cigle za popločavanje su odličan izbor za uređenje spoljnog prostora Vašeg doma, ili bilo koje druge podne površine koju želite da uredite na moderan i atraktivan način.

Klinker cigle su odličan izbor podne obloge za terasu, ali i podne obloge za dvorište ukoliko želite da na kreativan način povežete Vaš objekat sa spoljnim prostorom. Odgovoraju na sve tehničke zahteve, dok na najvišem nivou ispunjavaju svoju dekorativnu ulogu.

Otporne i prirodne podne cigle ispunjavaju sve moderne zahteve estetike i kvaliteta, a inovativni način proizvodnje čini ih i ekološki vrednim materijalom.

Pogledajte Paletu Proizvoda
Klinker za popločavanje Beograd

Prodaja podnih cigli
najvišeg kvaliteta

Ukoliko želite da svoj dom opremite najkvalitetnijim podnim ciglama, Brick House je pravi izbor za Vas. Kada su u pitanju naše podne cigle, cena je optimalna u odnosu na kvalitet koji ih odlikuje, pa ćete sigurno biti zadovoljni kupljenim proizvodom.
Posetite naš izložbeni salon koji se nalazi na adresi Svetog Save 43, gde su izloženi eksponati svih vrsta cigle i opeke. U skladu sa potrebama Vašeg prostora, zajedno ćemo definisati boju, model i tip koji Vam je potreban.

Pronađite nas

Naši Radovi

Zadovoljni klijenti su naša najbolja preporuka. U nastavku možete pogledati kako su se naše cigle uklopile u enterijere i eksterijere privatnih i javnih objekata.

Hotel Amsterdam Brick House referenca

Hotel Amsterdam

Blok A

Dekorativna cigla u apartmanu

Apartman

Restoran Radnički

Kapije Vračara

Internacionalne Brigade – Vračar

Naše reference

Proizvodi iz ove kategorije

Pogledajte sve proizvode

Cigle za popločavanje premium brenda

Cigle za popločavanje premium brenda

Cigle za popločavanje terase ili dvorišta koje se nalaze u našoj ponudi su najkvalitetniji proizvodi prestižnog brenda Feldhaus Klinker.

Nosivost, dugotrajnost, upečatljiv izgled, ekološka efikasnost i tehničko savršenstvo su odlike ovog građevinskog materijala, koji ispunjava mnogobrojne zahteve prilikom izgradnje javnih i komercijalnih objekata i površina.

Svojom izdržljivošću boja i otpornosti na hladnoću, Klinker proizvodi su pogodni za terase, ograđivanje aleja puteva, a takođe i za površine oko bazena, ulaze i baštenske površine. Njihova upečatljiva pojava povezuje kuću i baštu na prirodan način.

Feldhaus Klinker cigle za popločavanje su dostupne u sledećim formatima:

  • KF 200 x 100 x 45 mm
  • KDF 200 x 100 x 52 mm

Zašto su Klinker podne cigle dobar izbor?

Ručno rađene podne obloge

Atraktivne podne cigle

Nosivost

Izdržljivost boja

Dugovečnost

Ekološka efikasnost