Skip links

Listele

Listele predstavljaju sjajan izbor za renoviranje, rekonstrukciju ili izgradnju novog objekta. Uz naše dekorativne listele dobijate potpun efekat pune cigle, kao i mnoge dodatne prednosti. Pogledajte našu ponudu i izaberite listele koje možete koristiti za uređenje enterijera i eksterijera.

Brošure
Uputstvo

Dekorativne listele
elegantne i praktične

Listele (brick slips) su tanko pečene ili sečene cigle od prirodne gline. Imaju ulogu dekorativne cigle. One poseduju sve prednosti pune cigle, ali bez težine i strukturološke nosivosti, što ih čini sjajnim izborom za Vašu fasadu ili enterijer.

Kako se peku na temperaturi do 1200 stepeni, listele su izuzetno izdržljive i dugotrajne, otporne na razne vremenske uslove i energetski efikasne. Kada se postavljaju na unutrašnje zidove, listele štede prostor, dok korišćenjem listela za spoljne zidove smanjujete troškove.

Dekorativne fasadne listele ispunjavaju sve moderne zahteve estetike i kvaliteta, a inovativni način proizvodnje čini ih i ekološki vrednim materijalom.

Pogledajte Paletu Proizvoda
Dekorativne cigle listele

Prodaja listela najvišeg kvaliteta

Ukoliko želite da svoj dom opremite najkvalitetnijim listelama, Brick House je pravi izbor za Vas. Kada su u pitanju naše listele cena je optimalna u odnosu na kvalitet koji ih odlikuje, pa ćete sigurno biti zadovoljni kupljenim proizvodom.
Posetite naš izložbeni salon koji se nalazi na adresi Svetog Save 43, gde su izloženi uzorci svih vrsta cigle i opeke. U skladu sa potrebama Vašeg prostora, zajedno ćemo definisati boju, model i tip koji Vam je potreban.

Pronađite nas

Naši Radovi

Zadovoljni klijenti su naša najbolja preporuka. U nastavku možete pogledati kako su se naše cigle uklopile u enterijere i eksterijere privatnih i javnih objekata.

Hotel Amsterdam Brick House referenca

Hotel Amsterdam

Blok A

Dekorativna cigla u apartmanu

Apartman

Restoran Radnički

Kapije Vračara

Internacionalne Brigade – Vračar

Naše reference

Proizvodi iz ove kategorije

Pogledajte sve proizvode

Pogodnosti koje donose listele

Lako i efikasno postavljanje

Veliki izbor boja i dezena

Izdržljiva dekorativna opeka

Dugovečnost

Ušteda prostora

Efekat pune cigle