Skip links

Pune fasadne cigle

Pune fasadne cigle iz naše ponude su primer jednog od najdugovečnijeg i najkvalitetnijeg građevinskog materijala, koji ujedno ima i dekorativnu namenu ulepšavanja prostora i fasade. Pogledajte Brick House asortiman i izaberite fasadne cigle za svoj prostor.

Brošure

Puna fasadna cigla
za siguran i topao dom

Puna fasadna cigla je jedna od najboljih izbora građevinskog materijala, zbog svoje dugovečnosti, ali i činjenice da ne zahteva održavanje.

Fasadna cigla se dobija obradom prirodnih materijala, a pre svega ima funkciju nosivosti zidova. Otporna je na sve vremenske uslove, pa pruža neophodnu dozu sigurnosti i topline svakom domu, ili drugom objektu za čiju izgradnju se koristi.

Cigle za fasadu takođe imaju i dekorativnu ulogu. Uz širok asortiman boja i površina fasadnih cigli koje se nalaze u našoj ponudi, obezbedićete sebi moderno uređen prostor, baš po Vašem ukusu.

Brick House cigle za fasadu ispunjavaju sve moderne zahteve estetike i kvaliteta, a inovativni način proizvodnje čini ih i ekološki vrednim materijalom.

Pogledajte Paletu Proizvoda
Pune fasadne cigle Brick House Beograd

Fasadne cigle prodaja
najbolji odnos cene i kvaliteta

Ukoliko želite da Vaš prostor oblikuju i krase najkvalitetnije cigle za fasadu, Brick House je pravi izbor za Vas. Cena fasadne cigle koju izaberete iz ponude naših brendova je sigurno najbolja cena za taj kvalitet, bez obzira na to koja boja i površina bude Vaš izbor.
Ukoliko Vas zanima cena fasadne cigle koja Vam je potrebna, kao i to kako izgleda uživo, posetite naš izložbeni salon koji se nalazi na adresi Svetog Save 43, gde su izloženi eksponati svih vrsta cigle i opeke. U skladu sa potrebama Vašeg prostora, zajedno ćemo definisati boju, model i tip koji Vam je potreban.

Pronađite nas

Naši Radovi

Zadovoljni klijenti su naša najbolja preporuka. U nastavku možete pogledati kako su se naše cigle uklopile u enterijere i eksterijere privatnih i javnih objekata.

Hotel Amsterdam Brick House referenca

Hotel Amsterdam

Blok A

Dekorativna cigla u apartmanu

Apartman

Restoran Radnički

Kapije Vračara

Internacionalne Brigade – Vračar

Naše reference

Proizvodi iz ove kategorije

Pogledajte sve proizvode

Zašto su Brick House fasadne cigle dobar izbor?

Ručno rađena fasadna cigla

Veliki izbor boja i površina

Izdržljivost

Dugovečnost

Visok kvalitet

Prirodni materijal